Kom ons aanmoedigen tijdens de Marathon Eindhoven

21 augustus 2023
Marathon6

Cliënten, medewerkers en vrijwilligers van Lunet lopen Your Marathon Challenge

Na het grote succes van vorig jaar, nemen we dit jaar als Lunet weer deel aan de Your Marathon Challenge op zaterdag 7 oktober 2023. Een marathon lopen is niet voor iedereen weggelegd, maar met de Your Marathon Challenge, als onderdeel van de Marathon Eindhoven, wordt deelname voor iedereen toegankelijk.

Your Marathon ChallengeBij de Your Marathon Challenge leggen groepen cliënten van Lunet samen met begeleiding en vrijwilligers, voorafgaand aan de marathon, 41 kilometer af. Rollend, wandelend of rennend, maakt niet uit, want voor iedereen is de afstand en dus de prestatie hetzelfde. De laatste 1.195 kilometer naar de finish wordt op zaterdag 7 oktober met alle deelnemers van Lunet samen afgelegd. Meedoen met de Your Marathon Challenge biedt een mooie motivatie om deze zomer samen sportief en gezond bezig te zijn. En mocht de finish op het officiële parcours als beloning niet voor genoeg motivatie zorgen, dan doen het Lunet shirt, goodiebag en een certificaat van deelname dit wel.

Plezier beleven door samen te bewegenVoor het zover is, moet er natuurlijk eerst getraind worden. Deze trainingen zijn dan ook al in volle gang, iedere groep in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Vanuit LuuXX Geldrop zijn Isabelle, Alexander, Paul en Petra op 1 augustus bijvoorbeeld van start gegaan met kilometers te maken voor de Your Marathon Challenge. Ieder op zijn eigen manier, loopt of rolt kilometers zodat ze voorafgaand aan 7 oktober samen 41 kilometer halen.

Toen begeleidster Sanne vroeg wie er dit jaar (weer) mee wilde doen aan de marathon werd er meteen enthousiast gereageerd: “Vorig jaar was zo'n succes, dat willen we dit jaar weer!” In het atelier bij Luuxx Geldrop hangt een mooie afstreepposter. Daarop kan iedereen zien hoe ver ze al zijn, de eerste 10 kilometer zijn zelfs al binnen.

 


Kom jij ons aanmoedigen?

Op zaterdag 7 oktober starten onze Lunet deelnemers om 15.30 uur om als één team Lunet, met alle deelnemende cliënten, vrijwilligers en medewerkers, de laatste 1.195 kilometer af te leggen. De parcourskaart is de vinden op de website van ASML. De verwachting is dat onze deelnemers rond 16.15 uur de finish op de Vestdijk bereiken. Zien we jou daar?