Ontdek duurzaam Lunet tijdens de DDW'23

08 augustus 2023
Website

We laten onze 'groene kant' zien met het thema 'Green Clean'

Lunet slaat met de deelname aan 'de Green Deal Duurzame Zorg' de weg in naar meer verduurzaming, vergroening en hergebruik. Daar zijn we als organisatie trots op en dragen we graag uit naar buiten. Ook tijdens de Dutch Design Week 2023 van 21 tot 29 oktober in Eindhoven laten we onze 'groene kant' zien met het thema 'Green Clean'. Kom daarom tijdens de Dutch Design Week met gezin, vrienden of familie een bezoek brengen aan LuuXX Kleine Berg aan de Kleine Berg 54 in Eindhoven.

Verschillende dagbestedingslocaties van Lunet zijn druk aan de slag met het maken en bedenken van allerlei innovatieve en creatieve producten voor de Dutch Design Week. Naast een assortiment van creatieve 'winkeldochters' en zelfgemaakte 'groene' producten, deelt ook de horeca van de Kleine Berg hun eigen ideeën over 'koken met kliekjes'.

Lees meer over Lunet tijdens de Dutch Design Week