Werkzaamheden ingang Amazonenlaan Eckartdal

08 augustus 2023
Herinrichting

De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd en zijn eind 2023 afgerond

Op 21 augustus is begonnen aan de volgende fase bestrating Amazonenlaan, een van de toegangswegen naar woonpark Eckartdal. Woonpark Eckartdal is en blijft toegankelijk via de hoofdingang bij de Nuenenseweg 1. Om toch ook de ingang van het woonpark via de Amazonenlaan te kunnen gebruiken tijdens de werkzaamheden, is er vanaf 21/08 een tijdelijke noodinrit in gebruik. Deze inrit is via de andere zijde van de Amazonenlaan te bereiken. Volg de bebording van de gemeente. Rijd je woonpark Eckartdal af? Maak dan ook gebruik van de tijdelijke ingang. Deze is namelijk tweerichtingsverkeer.

Parkeren op parkeerplaatsen op het woonpark is gewoon mogelijk. Het fietspad langs de Amazonenlaan blijft bruikbaar tijdens de werkzaamheden.

Nuenenseweg
De Nuenenseweg is tijdelijk alleen bereikbaar via de Damocleslaan én wordt daarmee éénrichtingsverkeer. Inrijden gaat via Damocleslaan en uitrijden via de Sterrenlaan.

Vanaf 3 april wordt er gewerkt aan de Amazonenlaan in Eindhoven. Meer over de werkzaamheden lees je op de website van gemeente Eindhoven.