Ruim 160 Lunet kanjers over de finish van de Your Marathon Challenge

09 oktober 2023
Ruim 160 Lunet Kanjers Over De Finish Van De Your Marathon Challenge

Your Marathon Challenge in Eindhoven

Wat zijn we trots op onze toppers! Na alle voorbereidende kilometers, gingen zaterdag 7 oktober ruim 160 Lunet kanjers rennend, rollend en wandelend de finish over van de Your Marathon Challenge in Eindhoven.

Aan de eindstreep op de Vestdijk mochten de deelnemers onder luid applaus van het publiek op de tribunes, hun welverdiende medaille in ontvangst nemen. Maar nog mooier was het gevoel dat hierbij overheerste: dat hebben we samen toch maar mooi gedaan. In totaal hebben de deelnemers voorafgaand aan dit moment namelijk maar liefst 7.004 kilometer gelopen of gerold. Een prestatie om trots op te zijn!

Your Marathon Challenge
De Your Marathon Challenge is een onderdeel van de Marathon Eindhoven. Meedoen aan deze uitdaging biedt een mooie motivatie om samen sportief en gezond bezig te zijn. Groepen cliënten van Lunet legden hiervoor samen met begeleiding en vrijwilligers, voorafgaand aan de marathon, 41 kilometer per deelnemer af. Rollend, wandelend of rennend, maakt niet uit, want voor iedereen is de afstand en dus de prestatie hetzelfde. De laatste 1.195 kilometer naar de finish werd op zaterdag 7 oktober met alle deelnemers van Lunet samen afgelegd.