NLDoet én Lunet doet mee

07 februari 2023
Nldoet En Lunet Doet Mee

Ervaar op 10 en 11 maart hoe leuk vrijwilligerswerk is op de woonparken van Lunet

Het Oranje Fonds organiseert ieder jaar in maart NLdoet. Met dit initiatief laten ze iedereen op een laagdrempelige manier ervaren hoe leuk het is om je voor een ander in te zetten. Behalve het stimuleren van vrijwilligerswerk, roept NLdoet ook organisaties en verenigingen op om activiteiten aan te bieden waaraan vrijwilligers hun bijdrage kunnen leveren.

Ook Lunet doet dit jaar mee. Op 10 en 11 maart kunnen vrijwilligers van Lunet of iedereen die graag wil ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn, deelnemen aan leuke activiteiten voor cliënten van Lunet. Deze activiteiten worden georganiseerd door de teams Vrijetijd op de woonparken De Donksbergen in Duizel en Eckartdal in Eindhoven.

Geboeid? Nieuwsgierig? Altijd al een keer willen doen? Dan is dit je kans!

Er zijn activiteiten op onze beide woonparken. We hopen je te ontmoeten op 10 of 11 maart.

Vrijdag 10 maart
Eckartdal, Nuenenseweg 1, Eindhoven
Opknappen van spellen 

Zaterdag 11 maart
De Donksbergen, Berkvenseweg 2, Duizel