10 jaar Lunet bij PSV

13 april 2023
10 Jaar Lunet Bij PSV

Lunet cliënten houden al 10 jaar het PSV-stadion schoon

In het jaar dat PSV 110 jaar bestaat, viert Lunet wijkpunt PSV hun 10-jarig jubileum. Want in april 2013 begonnen cliënten aan de PSV-laan in Eindhoven aan hun grote uitdaging; het schoonhouden van het PSV-stadion. Zowel binnen als rondom het stadion. Carolina is er vanaf het prille begin al bij. "We hebben hier veel geleerd met cursussen," vertelt ze. "En heel veel mensen leren kennen. Van de man die het gras maait tot de voetballers van het eerste elftal. Het is één grote PSV-familie en wij horen daar echt bij."

Jubileumfeest 11 april 
Tijdens het jubileumfeest op 11 april, mocht een rondleiding door het stadion van PSV niet ontbreken. Een hapje en een drankje ook niet.

Meer informatie
Lunet wijkpunt PSV is voor Lunet cliënten die op zoek zijn naar een leuke dagbestedingsplek. Wil je meer informatie? Ga dan naar de webpagina over onze werk- en dagbestedingsplekken.