Succesvolle editie Kersttocht De Donksbergen

19 december 2023
Website

Op de avond van donderdag 14 december werd de Kersttocht op woonpark De Donksbergen weer georganiseerd, waarbij ruim 1.000 bezoekers zich onderdompelden in een meeslepend kerstverhaal.

Naast de vertrouwde aanwezigheid van Jozef, Maria en hun ezeltje, ontmoetten de bezoekers een schare aan dieren, Herodus, herders, drie koningen en zelfs Romeinse volkstellers, die gezamenlijk het kerstverhaal tot leven brachten. 

De kersttocht werd begeleid door muzikale optredens van diverse bands, verspreid over verschillende locaties op het terrein. Deze muzikale intermezzo's voegden een extra dimensie toe aan de algehele sfeer en maakten de ervaring des te gedenkwaardiger.

Naast de tocht konden bezoekers ook genieten van een sfeervolle markt, waar handgemaakte producten de aandacht trokken en ze de kans kregen om unieke items te kopen. De markt bood een gevarieerd scala aan ambachtelijke creaties, van kerstdecoraties tot lokale kunst en lekkernijen.