Slimme zorg spannend? Beleef het zelf en praat mee

16 mei 2023
Verwantenbijeenkomst

Bijeenkomst speciaal voor verwanten op 21 juni van 19.00 tot 22.00 uur

Op woensdagavond 21 juni organiseren we een verwantenbijeenkomst. De bijeenkomst staat in het teken van slimme zorg. Op deze avond nemen we je mee in de wondere wereld van nieuwe technieken en sociale ontwikkelingen binnen Lunet. Zie en ervaar zelf, hoe met de inzet van slimme middelen, je een zo goed en zelfstandig mogelijk leven kan leiden.

De avond bestaat uit workshops en de informatiemarkt 'Beleef'. Alles staat in het teken van zelf beleven, ervaringen delen en het beantwoorden van al je vragen.

Wat is er te doen?
Ontmoet Ivy, de sociale robot, ervaar de wereld van Virtual Reality (VR) en wat doen slimme sensoren in de zorg? Ervaar hoe je rustig wordt van de 'bal' Inmu Relax of juist actief door de Inmu Dance. En een sok die stress meet, hoe dan? Ook is er de gelegenheid om met een kleine groep mee te praten met Lunet over de vernieuwingen en inzet van slimme middelen in de zorg.

Programma

  • 19.00 - 19.25 uur: Ontvangst
  • 19.25 - 19.30 uur: Welkomstwoord
  • 19.30 - 20.00 uur: Workshops en informatiemarkt
  • 20.00 - 20.30 uur: Pauze
  • 21.00 - 22.00 uur: Workshops en informatiemarkt
  • 22.00 uur: Einde programma

De bijeenkomst is op de mooie en innovatieve locatie van de Conference Center op de High Tech Campus in Eindhoven.

Speciaal voor verwanten
Deze bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor verwanten. Ben je verwant bij Lunet? Dan heb je een e-mail ontvangen waarin je je kan inschrijven voor de bijeenkomst. Heb je geen e-mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via communicatie@lunet.nl

Naast verwanten is deze bijeenkomst ook leuk voor Lunet cliënten.