Vrienden van Lunet bestaan 20 jaar

10 mei 2023
Vrienden Van Lunet Bestaan 20 Jaar

Financiële steun zodat Lunet cliënten mee kunnen doen in de samenleving

Als je 20 jaar bestaat, vier je een feestje. Toch? Maar niet als het aan de Vrienden van Lunet ligt. Zij doen liever dat wat ze al twee decennia lang doen, namelijk alle inkomsten en donaties die bij hen binnenkomen, alleen maar besteden aan de cliënten van Lunet. En dat willen ze ook graag de komende decennia blijven doen.

Samen maken we veel mogelijk
De Vrienden van Lunet zijn een team van enthousiaste en betrokken vrijwilligers die door middel van financiële giften allerlei leuke dingen voor de cliënten van Lunet mogelijk maken. Bijvoorbeeld een dagtripje, een aangepaste computer, het inrichten van een gedenkhoek, een duofiets of een belevingstuin. Dat doen ze door bijvoorbeeld een ontoereikend budget aan te vullen tot een volledige financiering.

Zo werd onlangs het G-team van voetbalvereniging Dosko '32 In het nieuw gestoken, en maken bewoners van het Breinplein Lunet alweer enkele maanden gebruik van de MOTOmed, een hulpmiddel dat gebruikt wordt bij bewegingstherapie. Ook mag een cliënt zijn scooterrijbewijs halen op kosten van de Vrienden. Tenslotte is er voor de Omloop/Daalweg op woonpark Eckartdal een tovertafel aangeschaft met behulp van de Vrienden.

Meer informatie
De Vrienden van Lunet zetten zich in voor de cliënten van Lunet. Zij helpen individuele, maar ook groepen cliënten en vinden het erg belangrijk dat cliënten het gevoel hebben dat ze gezien en erkend worden. Kortom, dat ze kunnen meedoen in onze samenleving. Meer informatie over de Vrienden van Lunet en doneren vind je op www.vriendenvanlunetzorg.nl