Lunet doet mee aan de marathon Eindhoven

05 juni 2023
Marathon5

Samen met cliënten, medewerkers en vrijwilligers

Na een zeer succesvolle editie in 2022, doet Lunet ook dit jaar mee aan de Your Marathon Challenge op zaterdag 7 oktober in Eindhoven. We willen met zeker 100 cliënten, collega’s en vrijwilligers de finish halen. Een leuke manier om deze zomer sportief en gezond bezig te zijn. Want er moet natuurlijk vooraf ook getraind worden. Dit kan individueel of in groepsverband. De initiatieven hiervoor zijn nog in ontwikkeling.

Trainen
In de weken voorafgaand aan de marathon moeten alle deelnemers 41 kilometer bij elkaar trainen. Rollend, wandelend of rennend. Maakt allemaal niet uit hoe en wanneer. Vervolgens leggen we op 7 oktober met de hele groep de laatste 1.195 kilometer af naar de finish op de Vestdijk in Eindhoven.

Lunet shirt, medaille en certificaat
Op 7 oktober krijgen de Lunet deelnemers een leuk Lunet shirt om in mee te lopen. Na het finishen ontvangen alle deelnemers een medaille en certificaat.

Aanmelden
Meld jezelf, een cliënt of een groep cliënten aan bij Pascalle Zuidema via p.zuidema@lunet.nl vóór 10 juli aanstaande. Lunet betaalt de inschrijfkosten.