Ook dit jaar een zomerprogramma voor cliënten van Lunet

06 juli 2023
Ook Dit Jaar Extra Lunet Zomerprogramma Voor Cliënten

Doe mee of help mee in het zomerprogramma. Samen zorgen we ervoor dat iedereen een mooie zomer heeft

Samen zorgen we ervoor dat iedereen een mooie zomer heeft. Daarom organiseren we ook deze zomerperiode bijna elke dag leuke activiteiten voor cliënten op de woonparken en wijkpunten van Lunet. Van filmavonden, muziekochtenden tot BBQ. En nog veel meer. Wil je meer informatie over wat je allemaal kunt doen in het zomerprogramma? Neem dan contact op met je begeleider of bij het wijkpunt in je buurt.

Meehelpen in de zomer
Ben je vrijwilliger of collega en wil je ons komen helpen in het zomerprogramma? We kunnen je hulp goed gebruiken in de maanden juli en augustus. Samen kijken we wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Zodat we er samen een mooie zomer van maken voor onze cliënten. Neem contact met ons op via zomerplanning@lunet.nl