Uitreiking diploma’s om te werken bij het stadion van PSV

17 juli 2023
Uitreiking Diploma’S Om Te Werken Bij Het Stadion Van PSV

Vijf cursisten krijgen de diploma’s 'Microvezeltechniek' en 'Kick off PSV' uitgereikt

Maandag 3 juli jl. kregen vijf cursisten bij het wijkpunt PSV ieder maar liefst twee diploma’s uitgereikt: 'Microvezeltechniek' en 'Kick off PSV'. Met deze diploma’s op zak gaan zij het team van wijkpunt PSV versterken. Daar hebben ze heel veel zin in. Ook het team is maar wat trots op hun nieuwe collega's: "We zien en merken nu al het verschil."

Scholing voor werken bij voetbalclub PSV
Een schoon stadion en een vriendelijk ontvangst. Dat is wat PSV van de mensen die bij de club werken verwacht. Goed poetsen en opruimen is belangrijk, maar zeker ook je uiterlijke verzorging, de huisregels, samenwerken met collega's en de manier waarop je mensen aanspreekt. Deze onderdelen komen allemaal aan bod tijdens de scholing die door het Leercentrum van Lunet op maat is gemaakt. De diploma's 'Microvezeltechniek' en 'Kick off PSV' bieden dan ook een goede basis om te werken in het stadion van voetbalclub PSV.