Tragisch ongeval bij twee cliënten van Lunet

11 november 2023
Donksbergen

Op vrijdagavond 10 november 2023 is zowel op woonpark Eckartdal in Eindhoven als op woonpark De Donksbergen in Duizel een cliënt van Lunet gevonden die vermoedelijk door verdrinking om het leven is gekomen. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval.

Eerder op die avond is op beide woonparken, nadat ze niet terugkwamen van hun dagelijkse wandeling, direct een zoektocht opgezet en een burgernetmelding uitgegaan. De politie gaat ervan uit dat beiden door een ongeval in het water terecht zijn gekomen en zijn overleden.

We zijn enorm geschrokken en onze eerste gedachten gaan natuurlijk uit naar de familie van de overledenen. Ook voor de begeleiders en bewoners van de woonparken is hun overlijden een grote schok. Deze cliënten wonen al vele jaren bij Lunet en we hebben hun in onze harten gesloten. De begeleiders zijn gisterenavond opgevangen en er is nazorg. Lunet gaat onderzoeken wat er precies gebeurd is en zal met de Inspectie overleggen of een officiële melding gevraagd wordt.