Vertrek van Hilda Barnhoorn per 1 februari bij Lunet

29 november 2023
Vertrek Van Hilda Barnhoorn Per 1 Februari Bij Lunet

“Ik zal de mooie ontmoetingen, de goede gesprekken en de bevlogenheid van jullie allemaal zeker gaan missen. Waar ik ook kwam, ik heb me altijd welkom gevoeld. Dank hiervoor.”

Hilda Barnhoorn, vanaf september 2020 lid van de Raad van Bestuur bij Lunet, neemt per 1 februari 2024 afscheid van Lunet. Zij heeft ervoor gekozen om dichter bij huis te gaan werken. Hilda gaat aan de slag als bestuurder bij ouderenorganisatie Attent Zorg en Behandeling in Gelderland.

Hilda: "Ik ben trots op waar we nu staan en de stappen die zijn gezet. Er is een mooie beweging in gang gezet naar meer zorginhoud, eigen regie, nabijheid, meedoen, samenwerking en innovatie. Ik heb alle vertrouwen in Lunet bij de stappen die nog moeten worden gezet. En ook de aanwezige kennis, kunde en passie van alle medewerkers dragen hier zeker aan bij. Dat maakt voor mij deze persoonlijke keuze iets gemakkelijker."

“De Raad van Toezicht vindt het jammer dat Hilda vertrekt”, aldus Adriaan Frijters, voorzitter van de Raad van Toezicht. "Hilda heeft zich ten volle ingezet voor een toekomstbestendig Lunet die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt voor de kwetsbare mensen in onze samenleving. Ze heeft in haar werk voortdurend de verbinding gezocht en gemaakt met de mensen die elke dag weer op onze ondersteuning rekenen, hun vertegenwoordigers, de medewerkers en de regionale organisaties om elkaar te leren kennen en te begrijpen. Wij zijn Hilda dankbaar voor haar enorme inzet en gedrevenheid."

Hilda: "Ik wil alle cliënten, vertegenwoordigers en vrijwilligers danken voor hun vertrouwen en het delen van hun uitdagingen, vragen en zorgen. Voor het inkijkje in hun leven en het meedenken tijdens de vele gesprekken en ontmoetingen die ik heb gehad. Deze waren voor mij zeer waardevol."