LuuXX Budel doet mee met Kunstroute Cranendonck

29 april 2024
Luuxx Budel Doet Mee Met Kunstroute Cranendonck

Op 4 en 5 mei van 11.00 tot 17.00 uur in gemeenschapshuis De Borgh in Budel

In het weekend van 4 en 5 mei is de vijfde editie van de Kunstroute Cranendonck. Tientalle kunstenaars exposeren dan op verschillende locaties in de gemeente Cranendonck. Ook dit jaar is LuuXX Budel weer van de partij. Van 11.00 tot 17.00 uur zijn hun vrolijke en kleurrijke objecten, schilderijen en beelden te bewonderen en te koop bij gemeenschapshuis 'De Borgh' in Budel.

LuuXX Budel
LuuXX Budel is een kleinschalige dagbestedingslocatie van Lunet voor cliënten in Budel en omgeving. Bezoekers kunnen hier hun producten zien en kopen. LuuXX Budel is gehuisvest aan de Dr. Anton Mathijsenstraat 32 in Budel, tegenover Gemeenschapshuis de Borgh. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 16.00 uur.

In het atelier werken cliënten aan diverse kunstwerken. Stap voor stap ontwikkelen zij creatieve vaardigheden en maken prachtige kunstwerken. Een impressie vind je op hun Facebookpagina.