Feestelijk welkom voor Tante Co bij Lunet

02 mei 2024
Feestelijk Welkom Voor Tante Co Bij Lunet (1)

Sinds deze week staat Tante Co op verschillende locaties van Lunet

Sinds vorige week staat op verschillende locaties binnen Lunet een Tante Co, een digitale zuil die cliënten meer inspraak geeft. Via Tante Co kunnen cliënten op een laagdrempelige manier laten weten wat zij vinden. Wekelijks worden er nieuwe vragen gesteld. Deze kunnen betrekking hebben op allerlei uiteenlopende onderwerpen, variërend van vragen als “Welk koekje vind jij het lekkerst” tot serieuzere vragen als “Voel jij je wel eens eenzaam?”

Tante Co binnen Lunet
Tante Co staat sinds vorige week op deze Lunet locaties:

  • Restaurant op woonpark De Donksbergen
  • Restaurant De Herberg op woonpark Eckartdal
  • LuuXX Kleine Berg
  • De Wisselstroom
  • LuuXX Wijkpunt Woensel
  • De Spaken
  • De Schildknaap

De keuze voor deze locaties is samen met de cliënten uit de cliënt medezeggenschapsraden gemaakt.

Feestelijk welkom
Op alle locaties werd de komst van Tante Co samen met cliënten feestelijk gevierd. Onder het genot van een hapje en een drankje konden cliënten op een leuke manier kennismaken met Tante Co en meteen de eerste vragen beantwoorden en een spelletje spelen.

 

Waarom zetten we Tante Co binnen Lunet in?
Binnen Lunet vinden we het belangrijk dat onze cliënten gehoord worden. Via Tante Co kunnen cliënten meepraten over onderwerpen die voor hen belangrijk zijn. Het doel van Tante Co is om kort cyclisch een beeld op te halen van de mening van de cliënten en hen inspraak te geven. Samen met cliënten bedenken medewerkers van de Lunet locaties welke vragen er via Tante Co gesteld worden, zodat deze goed aansluiten wat er bij cliënten speelt. De gegeven antwoorden kunnen door hen gebruikt worden om bijvoorbeeld activiteiten of eetaanbod beter aan te laten sluiten bij de wensen van cliënten, het gesprek aan te gaan en de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Meer weten over Tante Co? Kijk dan op www.tanteco.nl