Nieuw Wlz-boekje ‘Waar betaalt Lunet voor en wat betaal je zelf’

21 mei 2024
Waar Betaalt Lunet Voor En Wat Betaal Je Zelf

Ook is de nieuwe prijslijst 2024 bekend

De nieuwe 'Wie betaalt wat' prijzen voor 2024 zijn bekend. Je vindt de nieuwe prijslijst hier op de 'Wie betaalt wat' pagina’s.

De nieuwe prijzen en vergoedingen zijn geïndexeerd en aangepast aan de richtlijnen van het NIBUD. Indexeren betekent dat jaarlijks de prijzen worden aangepast aan de nieuwe prijzen van dat jaar. Het NIBUD is een onafhankelijk kennis- en adviescentrum op het gebied van huishoudfinanciën.

Ook is er een nieuw boekje ‘Waar betaalt Lunet voor en wat betaal je zelf’. Dit nieuwe boekje is in duidelijke taal geschreven. Ieder hoofdstuk begint met een overzicht waarin je snel kunt zien wie wat betaalt. Je kunt het nieuwe boekje hier downloaden.

Overzicht van de belangrijkste wijzigingen
De belangrijkste wijzigingen hebben we voor jou handig in een document gezet. Dit document heet 'Extra uitleg bij tarievenlijst 2024'. Je vindt dit document op de 'Wie betaalt wat' pagina - Handige informatie. Wil je het document meteen openen? Klik dan hier.