IdeeCafé 2024: Een bruisende bron van innovatie en kennis!

14 juni 2024
Ideecafé 2024 Een Bruisende Bron Van Innovatie En Kennis!

Een podium voor studenten die hun afstudeeronderzoek binnen Lunet hebben uitgevoerd

Op donderdag 13 juni opende het IdeeCafé voor de zesde keer haar deuren en het was een groot succes! Dit bijzondere evenement, georganiseerd door de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling van Lunet, biedt een podium voor studenten die hun afstudeeronderzoek binnen Lunet hebben uitgevoerd.

In het afgelopen jaar hebben maar liefst 17 HBO- en WO-studenten uit diverse studierichtingen waardevolle informatie verzameld door middel van wetenschappelijk onderzoek. Hun onderzoeken richtten zich op uiteenlopende vraagstukken uit zowel het primaire proces als de ondersteunende diensten van Lunet. Deze waardevolle inzichten dragen bij aan ons voortdurende streven om de zorg voor onze cliënten te verbeteren.

Vol enthousiasme deelden deze studenten hun bevindingen met de aanwezigen bij het IdeeCafé. Dit leidde tot levendige discussies, waardevolle aanvullingen van medewerkers en veelbelovende nieuwe ideeën voor verder onderzoek. Iedereen genoot van een heerlijke lunch, verzorgd door de medewerkers van De Herberg op woonpark Eckartdal, en de studenten werden beloond met een leuke attentie vanuit LuuXX.

Kortom, het was een zeer geslaagde ochtend vol inspiratie en nieuwe kennis!

Het was een zeer geslaagde ochtend vol inspiratie en nieuwe kennis!

Meer informatie
Neem voor meer informatie over de uitgevoerde onderzoeken contact op met Patrick Theeven van afdeling Onderzoek & Ontwikkeling via p.theeven@lunet.nl