LuuXX Geldrop van start met geheel vernieuwde lunchkaart

18 juni 2024
Luuxx Geldrop Van Start Met Geheel Vernieuwde Lunchkaart

Met gerechten die niet alleen vernieuwend zijn voor LuuXX, maar ook voor Geldrop

Er komt best veel kijken bij het ontwikkelen van nieuwe gerechten voor de lunchkaart van de lunchroom LuuXX Geldrop. Zeker als ze ook nog eens passend moeten zijn voor de tijd van het jaar. Want het bedenken en samenstellen van nieuwe gerechten betekent ook dat er nieuwe werkprocessen komen, zodat medewerkers een leidraad hebben bij het bereiden van de gerechten. En natuurlijk ook nieuwe bestellijsten en kassa aanpassingen. En niet te vergeten het tussentijds proeven en links en rechts 'fine tunen' aan presentatie en smaak. Bij LuuXX Geldrop is het héle team betrokken bij het hele proces.

Begeleiders, leermeesters en de medewerkers die dagbesteding hebben bij LuuXX Geldrop, ónze aanpakkers, hebben de koppen bij elkaar gestoken en gerechten samengesteld die niet alleen vernieuwend zijn voor LuuXX, maar ook voor Geldrop. We praten al lang niet meer over het broodje gezond of eiersalade. Denk eens aan een 'Salade met langzaam gegaarde en in biet gemarineerde zalm' of een 'Lauwwarme salade geitenkaas met gegrilde groenten en walnoten'. Het 'Rustieke broodje pulled Coq au Vin' gaat ook een absolute topper worden. Uiteraard kun je nog steeds genieten van onze populaire Briocheti’s o.a. met ham en kaas en homemade ketchup of de 'Sloppy Joe' (geroosterd briochebrood met gekruid gehakt) die het, door zijn populariteit, van de maandspecial naar de lunchkaart heeft weten te schoppen.

Een duidelijke instructie voor het bereiden van een gerecht
Naast het opmaken van een nieuwe lunchkaart zijn er voor alle gerechten nieuwe werkprocessen ontwikkeld. Door een werkproces te gebruiken kan er stap voor stap, door middel van afbeeldingen en begeleidende tekst, handelingen worden gevolgd worden om een gerecht klaar te maken. Ook de medewerkers van de bediening hebben er gemak van. Zij kunnen de werkprocessen gebruiken om de gasten te vertellen over bijvoorbeeld welke ingrediënten gebruikt zijn en welke gerechten bijvoorbeeld vegetarisch of veganistisch zijn.

Het gehele team van LuuXX Geldrop heeft de gerechten kunnen proeven en waren betrokken bij de ontwikkelingsfase. Ze zijn erg enthousiast en staan te popelen om aan de gang te gaan om ook deze lunchkaart weer tot een groot succes te maken.

Meer over LuuXX
LuuXX Geldrop vind je aan Heuvel 22 in Geldrop. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 15.30 uur. Wil je meer weten over LuuXX. Ga dan naar de webpagina over LuuXX.