Marcia Adams per 1 oktober lid raad van bestuur bij Lunet

01 juli 2024
Marcia Adams Per 1 Oktober Lid Raad Van Bestuur Bij Lunet

We zien met plezier en vertrouwen de samenwerking met Marcia tegemoet

Per 1 oktober 2024 wordt Marcia Adams bestuurder bij Lunet. Samen met Ronald de Lange vormt ze dan samen de raad van bestuur van Lunet.

Marcia Adams heeft veel ervaring in de wereld van zorg en welzijn, waaronder de verstandelijke gehandicaptenzorg. Ze is al jarenlang werkzaam als directeur bij Dichterbij, een grote organisatie die zorg en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking in het zuiden van het land.

Ook is Marcia mede oprichter en voorzitter van Sam&Zo. Dit is een uniek woonconcept voor jongeren met een verstandelijke beperking. Hier werken de bewoners, buren en professionals samen om het wonen, leven en zorgen prettig te maken. Haar kennis, kunde en passie passen bij de vraagstukken waar we als Lunet en de regio voor staan.