Arbeidsvoorwaarden

Medewerkers van Lunet vallen onder de CAO Gehandicaptenzorg. In de CAO is opgenomen dat alle medewerkers recht hebben op 8,33 % eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er tal van aanvullende en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden voor vaste medewerkers.

Pensioenfonds Zorg & Welzijn

Je bouwt pensioen op bij deze pensioenverzekeraar voor de sector Zorg en Welzijn.

Collectieve zorgverzekering bij IZZ

Jij en je gezinsleden kunnen gebruik maken van de collectieve zorgverzekering van IZZ. Je profiteert van een hoge netto werkgeversbijdrage en een aantrekkelijke collectiviteitsvoordeel Centraal Beheer Achmea.

Persoonlijk Budget Levensfase (PBL)

Naast vakantie-uren ontvang je ook PBL-uren (57 uur per jaar voor nieuwe medewerkers bij een fulltime dienstverband). Die uren kun je naar eigen inzicht opnemen, sparen of laten uitbetalen. Zo krijg je meer zeggenschap over de verdeling van je tijd tussen werk en privéleven.

Reiskostenvergoeding

Er zijn verschillende reiskostenvergoedingen, zoals voor woon-werkverkeer en dienstreizen.

Lunet Pluspakket

Het Lunet Pluspakket bevat verschillende keuzeregelingen op het gebied van persoonlijke arbeidsvoorwaarden, waaraan je kunt meedoen als medewerker. Het Pluspakket geeft je de mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden die je automatisch vanuit de CAO krijgt, op een fiscaal vriendelijke manier te verruilen. Zo kun je zelf kiezen hoe je jouw secundaire arbeidsvoorwaarden wilt samenstellen. Het Lunet Pluspakket omvat:

  • een aantrekkelijk fitnessabonnement
  • fietsplan
  • extra vergoeding reiskosten (uitruil met reiskostenvergoeding)
  • vergoeding lidmaatschap vakbond of beroepsvereniging
  • studiekosten


Korting bij Achmea

We hebben afspraken gemaakt met Centraal Beheer Achmea, waardoor je collectiviteitsvoordeel kunt krijgen op verschillende verzekeringen en financiële diensten. Ook kun je met extra voordeel gebruik maken van aanvullende diensten op het gebied van reizen, gezondheid en mobiliteit.