Begeleider - Woonpark

 • 0 tot 36 uur
 • MBO
 • € 3105 tot € 3009
 • Eindhoven en De Kempen

Binnen Lunet vinden we het belangrijk dat je werkt op een plek waar je gelukkig bent, de kans krijgt om jezelf te zijn, jouw competenties op de beste manier worden benut en waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Op dit moment hebben wij een heel groot aanbod aan vacatures. We kiezen er bewust voor deze teksten niet allemaal online te zetten, wij doen het graag anders!

Wij gaan graag met jou in gesprek om samen met jou op zoek te gaan naar de werkplek waar jouw hart echt sneller van gaat kloppen. Jij vertelt ons wat voor jou belangrijk is (doelgroep, locatie, functie, uren) en op basis hiervan gaan wij voor jou op zoek naar de ideale match. Klinkt goed toch? Solliciteer en wij bellen jou!

De doelgroep
Op de woonparken wonen cliënten van alle leeftijden. Zij hebben een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking en/of meervoudige beperkingen (MVB, EVB & EMB). Daarnaast komen er veel bijkomende beperkingen voor zoals bijvoorbeeld: autisme, slechtziendheid, epilepsie, NAH, dementie, diabetes etc.
De zelfredzaamheid van de cliënten is gevarieerd. Er zijn cliënten waarbij je de volledige zorg over moet nemen, maar er zijn ook cliënten die met jouw aansturing bepaalde dingen zelf kunnen. Over het algemeen ben je bezig met zowel zorg-, als begeleidingstaken. Lees hier meer over onze woonparken.

Het mooie van het werken met deze doelgroep is dat je door ‘klein te kijken’, echt het verschil kunt maken. Hoe fijn is het voor een cliënt die zichzelf niet goed kan uiten, dat jij wél begrijpt waar hij behoefte aan heeft. Om dit te bereiken moet je de cliënt leren kennen en leren lezen. Je bent steeds op zoek naar de juiste balans tussen warme zorg, sfeer en begeleiding. Een hele uitdaging, maar wanneer dit lukt ben jij voor de cliënt van onschatbare waarde!

De functie
Als begeleider bied je de cliënten wat zij nodig hebben op basis van hun eigen persoonlijk plan. Je kijkt naar de behoefte van de cliënt en stemt je begeleiding hierop af. Dit doe je samen met je collega’s en je krijgt hierbij indien nodig, extra ondersteuning van andere disciplines bijv. de Gedragsdeskundige, Logopedist en Arts. Naast cliëntgebonden taken voer je ook algemene taken uit binnen het team.

Nieuwsgierig naar hoe onze medewerkers het werk ervaren? Lees hier hun verhaal.

De locatie
Je gaat werken op een woonlocatie die ligt op een van onze twee woonparken; woonpark Eckartdal in Eindhoven en woonpark De Donksbergen in Duizel. Hier wonen cliënten op een veilige, prettige en beschermde manier, met veel groen om hen heen. Er is 24 uur per dag ondersteuning aanwezig en er zijn allerlei faciliteiten aanwezig om hun dag goed in te vullen. Ieder woonpark heeft zijn eigen karakter. Niet alleen een fijne plek voor onze cliënten, maar ook een hele fijne plek om te werken. Samen kijken we welke woning het beste aansluit bij jou. Lees hier meer over onze woonparken.

De werktijden
Zijn onregelmatig. De dienstentijden zijn vaak tussen 07.00 uur en 22.30 uur. Op de woonparken is de nachtzorg centraal geregeld waardoor je geen nachtdiensten hebt. Op al onze locaties streven we ernaar dat het rooster minimaal twee maanden vooraf beschikbaar is.

Wij bieden jou

 • Een jaarcontract (het aantal uur wordt afgestemd op basis van jouw wensen)
 • Vooruitzicht op contractverlenging voor onbepaalde tijd
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 van minimaal €2178,- en maximaal €3105,- bruto per maand. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
 • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
 • 2-daags introductieprogramma
 • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing
 • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen
 • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op sporten

Wij vragen
Een zorg- of welzijnsdiploma op (minimaal niveau 3). Ben je ooit aan zo'n opleiding begonnen, maar heb je hem niet afgemaakt? Dan kun je ook solliciteren. Samen met jou kijken we met welke bijscholing je toch bij ons aan de slag kunt.

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.

Meer informatie
Neem contact op met Werving en Selectie via (+)31(0)88 551 5345. Twijfel niet om te bellen, wij helpen je graag!

Solliciteer
Je kunt bij ons solliciteren door je cv te uploaden. Een motivatiebrief is niet nodig. Binnen drie werkdagen nemen wij contact met je op. Samen gaan we in gesprek over jouw wensen en bekijken we wat de ideale plek is. Je kunt solliciteren via de button op deze pagina.

Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer
 • 0 tot 36 uur
 • MBO
 • € 3105 tot € 3009
 • Eindhoven en De Kempen