Cliëntmedewerker LuuXX Geldrop

Luuxx Geldrop
  • Heuvel 22, Geldrop
  • 0 uur
  • Geldrop

In het monumentale pand van LuuXX Geldrop hebben we een atelier, winkel, lunchroom en wijkpunt. In het atelier maken we mooie producten voor de winkel. Ben jij creatief en is het jouw droom om jouw kunstwerken te verkopen in onze LuuXX winkels? Kom dan bij LuuXX Geldrop eens een kijkje nemen!

Wat ga je doen?
Bij LuuXX Geldrop ga je schilderen en kunstproducten maken. Bij ons leer je verschillende technieken zoals tekenen, schilderen, beelden maken van papier-máche en klei. Ook kun je bij ons handwerken zoals haken, breien en borduren. Wij werken ook in opdrachten van klanten. De producten die we maken moeten verkoopbaar zijn, netjes afgewerkt en de creativiteit van de maker moet erin terug te vinden zijn.

Wat zijn je werktijden en werkdagen?
LuuXX Geldrop is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur. In overleg kunnen we samen kijken welke werkdagen en tijden voor jou het beste passen. Je werkt op vaste dagen met de mogelijkheid van halve dagen.

Wat is nog meer belangrijk om te weten?
Je moet een indicatie dagbesteding hebben om te werken bij de LuuXX Geldrop. We werken met een proefperiode om daarna samen te kiezen of het atelier jouw definitieve plek wordt.

Meer weten of direct solliciteren?
Lijkt het je leuk om bij LuuXX Geldrop aan de slag te gaan als Creatief medewerker? Als je twijfelt kun je ook een keer komen proefdraaien.

Let op, deze vacature is alleen voor cliënten of voor mensen die bij ons cliënt willen worden. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met LuuXX Geldrop via telefoonnummer 06 838 02 643 of mail naar luuxxgeldrop@lunet.nl

Aanmelden loopt via het Cliëntbureau van Lunet.

  • Heuvel 22, Geldrop
  • 0 uur
  • Geldrop