Stagiairs gezocht Lunet Woensel

  • 0 uur
  • MBO/HBO
  • Eindhoven

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame minor- en/of jaarstage in een veilig werkklimaat met ervaren stagebegeleiding (én diverse toekomstmogelijkheden)? Lees dan snel verder en solliciteer!

Waar ga je stagelopen?
In de wijk Woensel (in Eindhoven) bevinden zich drie verschillende locaties waar je stage kunt lopen. Hieronder een opsomming van de locaties met een korte omschrijving:

  • Woensel Noord (MBO-4 of HBO): Combinatie van intramuraal wonende cliënten, een basisdienst met algemene taken/koffiemomenten en ambulante cliëntbegeleiding (in de wijk)
  • Woensel Zuid 2 (MBO-4 of HBO): Combinatie van intramuraal wonende cliënten, een basisdienst met algemene taken/koffiemomenten, ambulante cliëntbegeleiding in de wijk en een dienst op het wijksteunpunt
  • LuuXX Woensel (HBO): Combinatie van een dienst op een wijksteunpunt en ambulante cliëntbegeleiding in de wijk

Welke doelgroep kom je bij ons tegen?
Onze cliënten zijn 18 jaar en ouder en zij hebben een licht verstandelijke beperking in combinatie met andere (psychiatrische) problematieken; er is dus altijd sprake van multiproblematiek. Voorbeelden zijn: autisme, ADD/ADHD, verslaving, complexe systeem-/gezinssituaties, schulden en/of problemen die te maken hebben met het ouder worden (lichamelijke en/of psychische achteruitgang).

Welke aanwezige of te ontwikkelen competenties verwachten wij van jou?
Je hebt een enthousiaste, flexibele, nieuwsgierige en leergierige houding. Daarnaast ben je in staat om kritische vragen te stellen
Je hebt affiniteit met het werken met een brede doelgroep
Je hebt een teamgevoel en vindt het een uitdaging om samen met je collega’s iets neer te zetten. Daarnaast ben je veel zelfstandig actief
Je bent in staat om snel te kunnen schakelen tussen personen en werkzaamheden
Je bent in staat om groepsdynamische processen te herkennen en te beïnvloeden
Je hebt het vermogen om zaken te signaleren en bent in staat om dat om te zetten in acties
Je bent in staat om gedurende je stage een probleemoplossend vermogen te ontwikkelen
Je behoudt het overzicht en je rust als er meerdere werkzaamheden tegelijkertijd uitgevoerd moeten worden en blijft ook onder deze omstandigheden keurig werken
Je beschikt over communicatieve vaardigheden en hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal

Wat zijn je werktijden en werkdagen?
De werktijden gedurende je stage zijn van maandag t/m vrijdag afhankelijk van je cliënten, diensten en overige afspraken (kan dus ook 's ochtends vroeg of 's avonds zijn). Een á twee keer per maand een weekenddienst.

Arbeidsvoorwaarden
Bij een stage van 36 uur per week ontvang je een vergoeding van €400,- bruto per maand, inclusief onkostenvergoeding. Voor stages van minder dan 36 uur per week geldt de vergoeding naar rato. De reiskosten zijn verwerkt in deze stagevergoeding.

Voor welk leerjaar zoeken wij stagiairs?
Wij zijn op zoek naar HBO-stagiairs ‘Social Work’ of MBO-stagiairs (Persoonlijk) Begeleider Maatschappelijke Zorg en Sociaal Werker die hun minor- en/of jaarstage bij ons willen volgen. In overleg zijn alle periodes mogelijk, net als de mogelijkheid voor stageplaatsen voor 1ste- en 2dejaarsstudenten.

Solliciteer!
Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Marcella Konings - van den Broek: 06-82131400 – m.konings@lunet.nl of afdeling Stages: stages@lunet.nl.

Alle stagiairs dienen vóór indiensttreding bij Lunet zorg een “Verklaring Omtrent het Gedrag” voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen.

Solliciteer
  • 0 uur
  • MBO/HBO
  • Eindhoven