Corona maatregelen bij Lunet

03 oktober 2022

We blijven verantwoorde en veilige zorg en ondersteuning bieden. Hiervoor gaan wij uit van de landelijke richtlijnen van de overheid. Bij Lunet werken we met kwetsbare mensen. Daarom gelden in sommige gevallen andere afspraken.

Testen voor cliënten
Cliënten die klachten hebben, worden getest door onze medische dienst. Heb je hierover vragen, neem dan contact op met de cliëntbegeleider.

Isolatie en quarantaine
Cliënten moeten in isolatie als zij positief getest zijn. Tijdens de isolatie wordt bezoek zoveel mogelijk vermeden. De isolatie eindigt als de cliënt 24 uur klachtenvrij is, met een maximum van vijf dagen. Heb je hierover vragen, neem dan contact op met de cliëntbegeleider.

Wonen
Er kunnen op onze woonlocaties mogelijke uitzonderingen zijn op de landelijke richtlijnen. Indien de situatie op een woongroep verandert, gelden aangepaste regels uitgaande van het belang van de cliënt(en) van deze locatie. De begeleider van de woongroep informeert hierover.

Vragen?
Heb je vragen over corona of over het vaccineren? Neem contact op met de begeleider of lees meer op de website van Steffie voor eenvoudige uitleg over het coronavirus.