Stage Zorg & Welzijn opleidingen mbo niveau 3

  • 0 tot 36 uur
  • MBO

Zoek je nog een stageplek op mbo niveau 3 in de richting van zorg, welzijn of gezondheid, lees dan hier vooral verder of solliciteer direct via de sollicitatieknop rechts.

Je kunt duizend opleidingen volgen, maar écht leren en jezelf ontwikkelen doe je in de praktijk. Als erkend leerbedrijf laten wij leerlingen en studenten van verschillende (zorg)opleidingen graag meekijken en meewerken bij Lunet. Maak kennis met onze cliënten en leer en ervaar hoe het is om voor ze te zorgen en hun leven mooier te maken.

Werkplek

Onze cliënten zijn heel divers; jong, oud, met een laag of hoog niveau, met eventuele bijkomende psychische en lichamelijke beperkingen. Ze wonen op onze woonparken, logeren in onze logeerhuizen, komen voor dagbesteding, wonen begeleid in de wijk of krijgen thuis ambulante zorg. En dat op meer dan honderd locaties in Zuidoost-Brabant. Voor jou betekent dat werk met veel afwisseling en leermomenten.

Je maakt kennis met de brede aspecten van de zorg. Er is altijd wel een stageplek die bij je past. Je staat daarbij niet alleen: samen leren, samenwerken en samen zorgen hoort bij ons. Je krijgt goede coaching van deskundige medewerkers die je stap voor stap meenemen. Samen werken we aan jouw leerdoelen en -wensen. Je telt mee en wordt onderdeel van een professioneel team waar je veel van kunt leren, en zij van jou.

Zoveel verschillende cliënten en werkplekken, daar gaat je hoofd misschien van duizelen. Dat is niet nodig. Je hoeft nu nog niet direct een keuze te maken voor een specifieke doelgroep of locatie. Dat komt later in je sollicitatieproces.

Functie

Wat je gaat leren hangt af van de werkplek en jouw leerdoelen. Als stagiair draai je diensten mee, altijd samen mét een medewerker. Je bouwt een vertrouwensband op met onze cliënten en ondersteunt ze bij dagelijkse activiteiten zoals koken, boodschappen doen, wandelen, sport- of spelactiviteiten en verzorging. Je denkt en werkt mee met het team en communiceert met mensen uit het netwerk rondom de cliënt.

De werktijden variëren tussen 7:00 uur en 22:30 uur van maandag tot en met zondag.

Wij bieden jou

Bij een stage van 36 uur per week ontvang je een vergoeding van €400,- bruto per maand, inclusief onkostenvergoeding. Voor stages van minder dan 36 uur per week geldt de vergoeding naar rato.

Wij vragen

Stagelopen in de zorg kan best pittig zijn en vraagt veel van je, dus je moet er voor de volle honderd procent voor willen gaan. Verder verwachten we dat je:

  • een open leerhouding hebt
  • open staat voor feedback;
  • afspraken nakomt;
  • respect hebt voor de cliënten.

Over de organisatie

Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen

Solliciteer

Wil jij samen werken en leren aan een goed leven en stagelopen bij Lunet? Reageer dan op deze stagevacature. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met het Stagebureau van Lunet via stagebureau@lunet.nl

NB: alle stagiairs dienen vóór indiensttreding bij Lunet een “Verklaring Omtrent het Gedrag” voor hun functie bij Lunet aangevraagd en ingediend te hebben. Hiervoor ontvangt de stagiair een mail vanuit Dienst Justis.

Solliciteer
  • 0 tot 36 uur
  • MBO