Stagiair Financieel administratief medewerker

  • 0 tot 36 uur
  • MBO
  • Eindhoven

Volg jij een financiële mbo opleiding niveau 3 of 4 en zoek je een leerzame stageplaats waar je samenwerkt met collega’s die het vak echt verstaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkplek

Lunet is een grote zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Op de Zernikestraat in Eindhoven vind je ons kantoorpand waar iedere dag hard gewerkt wordt om zaken te regelen voor zowel medewerkers als voor onze cliënten. Tijdens deze stage ben je werkzaam op de Financiële afdeling.

Functie

Wat ga je tijdens je stage leren? Je werkt het in- en verkoopboek bij. Daarnaast controleer en bewerk je het kas- en bankboek. Je stelt facturen op, bewaakt betalingstermijnen en zorgt voor een juiste en volledige registratie van inkoopfacturen. Verder draai je mee met de dagdagelijkse werkzaamheden op de afdeling Finance.

Hoewel deze medewerkers met enige regelmaat externe contacten hebben, is er doorgaans sprake van een backoffice functie. De Financieel Administratief Medewerker heeft taken gericht op het controleren en bewerken van dagboeken, sub administraties en de daarmee verbonden taken.

Wij bieden jou

Een organisatie die altijd in ontwikkeling is en waar jij onderdeel van uitmaakt
Een afwisselende stage binnen een dynamische afdeling
Kennismaking met een grote zorgorganisatie en diversiteit zorgaanbod en benodigde ondersteuning
Een informele werksfeer binnen een team dat graag samenwerkt en de verbinding opzoekt met elkaar

Arbeidsvoorwaarden
Bij een stage van 36 uur per week ontvang je een vergoeding van €400,- bruto per maand, inclusief onkostenvergoeding. Voor stages van minder dan 36 uur per week geldt de vergoeding naar rato.

Wij vragen

Herken jij je in het volgende profiel, dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Jij volgt een MBO-3 opleiding Financieel Administratief Medewerker (crebo 25139) of MBO-4 opleiding Bedrijfsadministrateur (crebo 25138)
  • Jij zoekt een stageplaats voor schooljaar 2023/2024 vanaf februari 2024
  • Jij bent leergierig, zorgvuldig, proactief en hebt een professionele houding
  • Je kunt zelfstandig werken binnen het door jou geleerde deelgebied

Alle stagiairs dienen vóór indiensttreding bij Lunet zorg een “Verklaring Omtrent het Gedrag” voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen.

Over de organisatie

Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen

Solliciteer

Interesse?
Wil je meer informatie of heb je vragen dan kun je contact opnemen met Mandy Lutterman, Teamleider Financiële Administratie via: m.lutterman@lunet.nl

Solliciteer
  • 0 tot 36 uur
  • MBO
  • Eindhoven