Elke dag is anders

58A4286 BEW Social

Je ondersteunt de cliënt daar waar het nodig is, bijvoorbeeld met verzorging en huishouden. Ook zorg je voor structuur. Maar je belangrijkste taak: samen leuke dingen doen, zodat je cliënten (en jij!) plezier hebben. In korte tijd doe je veel ervaring op – goed voor je cv!

Waar & wanneer

Lunet heeft locaties in Eindhoven en de Kempen, dus er is altijd een werkplek bij jou in de buurt. Je gaat aan de slag bij één of twee teams. Met je collega’s spreek je af wanneer je komt werken. De werktijden zijn flexibel en liggen tussen 7.00 en 22.30 uur.

Check: zeg jij 5 x ja?

Kun je onderstaande punten met 'ja' beantwoorden? Dan heb je de baan al bijna!

  • Ik heb van juni t/m september minimaal 4 weken tijd.
  • Ik kan minimaal 2 weken achter elkaar werken.
  • Ik volg een mbo- of hbo-opleiding richting Zorg en Welzijn.
  • Ik heb (straks) 150 uur praktijkervaring.
  • Ik ben enthousiast en kan goed samenwerken.


Nou, waar wacht je nog op? Meld je aan. Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Check hieronder de gegevens van onze recruiters.

Een leuke vakantie? Ik maak er werk van!

Vakantiewerk bij Lunet? Pak die kans om werkervaring op te doen. Zo kun jij je verder ontwikkelen in misschien wel het mooiste beroep dat er is. Heb je vragen of heb je interesse om bij ons te komen werken? Kom dan met ons kennismaken en vul het formulier in. Binnen twee tot vijf werkdagen nemen we contact met je op. We gaan graag met jou in gesprek. Laten we er samen werk van maken!