Biertaptraining voor het horecateam van LuuXX Geldrop

02 mei 2023
Biertaptraining voor het horecateam van LuuXX Geldrop

Beter voorbereid op de arbeidsmarkt met een certificaat op zak

Op dinsdag 25 april zijn Lunet cliënten Manon, Christianne, Bryan, Michiel, Ron en Jeroen van LuuXX Geldrop afgereisd naar bierbrouwerij Rabauw voor een biertaptraining. Daar werden ze welkom geheten door de bierbrouwers van Rabauw.

Aan de slag
In de bierbrouwerij gaf Henk (bierbrouwer bij Rabauw) op een gepassioneerde manier uitleg over het brouwproces van bier. Wist je dat het maar liefst 4 tot 6 weken kan duren voordat je het eindproduct van het gebrouwen bier kunt proeven? Geduld hebben dus.

Na de uitleg mochten de cliënten de handen uit de mouwen steken en zelf de moutmolen bedienen. De training ging vervolgens verder achter de bar voor een biertaptraining. Het was voor de meesten cliënten de eerste keer dat ze zelf bier tapten. De biertaptraining werd bekroond met een Rabauw Tap Certificaat. Een trots moment voor alle deelnemers!

Certificaten behalen via het Leercentrum van Lunet
Het Leercentrum van Lunet stelt cliënten in staat om certificaten te behalen. Bijvoorbeeld een biertapcertificaat om in de horeca aan de slag te kunnen. Zo zijn zij beter voorbereid op de arbeidsmarkt. Meer informatie? Neem dan contact op met het Leercentrum van Lunet.