Je leert het in het Leercentrum

Je wilt soms iets nieuws leren. Dan kun je terecht bij het Leercentrum op de woonparken in Duizel en Eindhoven. Hier worden allerlei cursussen en trainingen gegeven op verschillende niveaus.

Wil je beter om leren gaan met computers, je sociale vaardigheden vergroten, iets met fotografie of leren werken in de horeca? Er is vast een cursus die bij je past. En anders maken we een cursus voor je. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je de cursusgids van het Leercentrum downloaden.

De lessen zijn in kleine groepjes of zelfs één op één. Je krijgt een vast contactpersoon of begeleider tijdens het hele traject. Aanmelden voor een cursus kan via het inschrijfformulier

Computerinloop

Op woonpark Eckartdal staan elke maandag- en woensdagochtend de deuren van het Leercentrum open voor de computerinloop. Je kunt er internetten, spelletjes spelen, mailen of op een ander manier de computers gebruiken. De inloop is van 9.00 tot 10.00 uur en van 10.30 tot 12.00. Loop voor meer informatie binnen of bel 088-551 92 29.