Ontspanning en recreatie

Of je nu lekker wil sporten, knutselen, muziek maken, winkelen of uitgaan… bij Lunet kan het allemaal. We bieden volop mogelijkheden, zowel op onze locaties als thuis of in de wijk. Van gezellig een spelletje spelen tot paardrijden en van een dagje uit tot een avondje naar de bioscoop met een maatje.

Vrijetijdscentrum

We bieden diverse vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Ontspanning en recreatie zijn belangrijk in een mensenleven. Hier hebben we dan ook allerlei mogelijkheden voor. Van knutselen tot sporten, van muziek maken tot gezellig winkelen of naar de bioscoop. Wil je contact? Stuur dan een email naar het Vrijetijdscentrum. Voor Eindhoven mail naar vrijetijd.eindhoven@lunet.nl en voor De Kempen mail naar vrijetijd.dekempen@lunet.nl

Vrijetijd woonparken
Afdeling vrijetijd op de woonparken verzorgt allerlei activiteiten in de avonduren en de weekenden. Ontspanning en gezelligheid staan voorop. Elk park heeft zo zijn eigen clubs en (grote) activiteiten. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Concerten

De afdeling concerten biedt de mogelijkheid om jaarlijks terugkerende grote muziekconcerten te bezoeken. Denk hierbij aan 'Maak je Droom Waar' en 'Concerti Fetti'. De afdeling concerten regelt hiervoor zaken zoals entreebewijzen, busvervoer en eventueel ondersteuning/begeleiding in de vorm van een vrijwilliger die verbonden is aan het vrijetijdscentrum. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.


Dagtochten

Bij afdeling Dagtochten maak je leuke uitstapjes. Een paar keer per jaar verschijnt een brochure met verschillende dagtochten. Van huifkartochten tot theaterbezoeken. Van uit eten tot een museumbezoek. Dagtochten worden altijd begeleid door vrijwilligers en zijn bedoeld voor alle cliënten van Lunet. Voornamelijk buitenhuizen en extramurale cliënten maken gebruik van dit aanbod. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.


Paardenactiviteiten

Lekker de natuur in? Op een leuke en ongedwongen manier onder deskundige begeleiding? Dan moet je zeker kennismaken met de paardenactiviteiten op woonpark De Donksbergen en woonpark Eckartdal. Je kunt er paardrijden, samen met anderen een tochtje maken in een huifkar of een ritje met een huifbed.