Ontspanning en recreatie

Of je nu lekker wil sporten, knutselen, muziek maken, winkelen of uitgaan… bij Lunet kan het allemaal. We bieden volop mogelijkheden, zowel op onze locaties als thuis of in de wijk. Van gezellig een spelletje spelen tot paardrijden en van een dagje uit tot een avondje naar de bioscoop met een maatje.

Vrijetijdscentrum

We bieden diverse vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Ontspanning en recreatie zijn belangrijk in een mensenleven. Hier hebben we dan ook allerlei mogelijkheden voor. Van knutselen tot sporten, van muziek maken tot gezellig winkelen of naar de bioscoop. Wil je contact? Stuur dan een email naar het Vrijetijdscentrum. Voor Eindhoven mail naar vrijetijd.eindhoven@lunetzorg.nl en voor De Kempen mail naar vrijetijd.dekempen@lunetzorg.nl

Dagtochten

Gewoon een dagje eruit, dat is toch het leukste wat er is? Naar de film, een concert of een sportwedstrijd. Er wordt altijd wel wat georganiseerd. En heb je begeleiding nodig? Dan zoeken we een vrijwilliger die goed bij je past.

Paardenactiviteiten

Lekker de natuur in? Op een leuke en ongedwongen manier onder deskundige begeleiding? Dan moet je zeker kennismaken met de paardenactiviteiten op woonpark De Donksbergen en woonpark Eckartdal. Je kunt er paardrijden, samen met anderen een tochtje maken in een huifkar of een ritje met een huifbed.

Spel-o-theek

Houd je van een spelletje? Dan is de Spel-o-theek echt iets voor jou. Je kunt daar aangepast spel- en speelmateriaal lenen. Ook voor informatie en advies over leuke dingen om te doen ben je van harte welkom bij de Spel-o-theek in het gebouw van restaurant De Herberg op Eckartdal. We zijn open op dinsdag, woensdag en donderdagochtend van 9.30-12.00 uur.

Voor vragen over de Spel-o-theek kun je bellen naar: 088-551 92 05 of een mail sturen naar: spel-o-theek@lunetzorg.nl.