Ontspanning en recreatie

Of je nu lekker wil sporten, knutselen, muziek maken, winkelen of uitgaan… bij Lunet kan het allemaal. We bieden volop mogelijkheden, zowel op onze locaties als thuis of in de wijk. Van gezellig een spelletje spelen tot paardrijden en van een dagje uit tot een avondje naar de bioscoop met een maatje.

Vrijetijdscentrum

We bieden diverse vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Ontspanning en recreatie zijn belangrijk in een mensenleven. Hier hebben we dan ook allerlei mogelijkheden voor. Van knutselen tot sporten, van muziek maken tot gezellig winkelen of naar de bioscoop. Wil je contact? Stuur dan een email naar het Vrijetijdscentrum. Voor Eindhoven mail naar vrijetijd.eindhoven@lunetzorg.nl en voor De Kempen mail naar vrijetijd.dekempen@lunetzorg.nl

Vrijetijd woonparken
Afdeling vrijetijd op de woonparken verzorgt allerlei activiteiten in de avonduren en de weekenden. Ontspanning en gezelligheid staan voorop. Elk park heeft zo zijn eigen clubs en (grote) activiteiten. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Concerten

Het vrijetijdscentrum organiseert ook reizen naar concerten. Denk aan Maak de droom waar, Concerti Fetti en Funpop. Hierbij gaat het voornamelijk om het regelen van de concertkaarten en het busvervoer. We gaan dan gezamenlijk met groepjes cliënten en vrijwilligers. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.


Dagtochten

Bij afdeling Dagtochten maak je leuke uitstapjes. Een paar keer per jaar verschijnt een brochure met verschillende dagtochten. Van huifkartochten tot theaterbezoeken. Van uit eten tot een museumbezoek. Dagtochten worden altijd begeleid door vrijwilligers en zijn bedoeld voor alle cliënten van Lunet. Voornamelijk buitenhuizen en extramurale cliënten maken gebruik van dit aanbod. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.


Paardenactiviteiten

Lekker de natuur in? Op een leuke en ongedwongen manier onder deskundige begeleiding? Dan moet je zeker kennismaken met de paardenactiviteiten op woonpark De Donksbergen en woonpark Eckartdal. Je kunt er paardrijden, samen met anderen een tochtje maken in een huifkar of een ritje met een huifbed.

Spel-o-theek

Houd je van een spelletje? Dan is de Spel-o-theek echt iets voor jou. Je kunt daar aangepast spel- en speelmateriaal lenen. Ook voor informatie en advies over leuke dingen om te doen ben je van harte welkom bij de Spel-o-theek in het gebouw van restaurant De Herberg op Eckartdal. We zijn open op dinsdag, woensdag en donderdagochtend van 9.30-12.00 uur.

Voor vragen over de Spel-o-theek kun je bellen naar: 088-551 92 05 of een mail sturen naar: spel-o-theek@lunetzorg.nl.