Ambulant Begeleider Complex, Eersel/Bergeijk

 • 0 tot 36 uur
 • MBO
 • € 2685 tot € 3749
Is werken in een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid iets voor jou? Ben jij daarnaast niet het type dat iedere dag naar dezelfde werkplek wil rijden? Dan is werken in het Ambulante team van Eersel & Bergeijk echt iets voor jou! Tijdens jouw werk als Ambulant Begeleider biedt je cliënten, met zeer uiteenlopende (complexe) ondersteuningsvragen, één op één begeleiding. Nieuwsgierig naar hoe deze baan er voor jou uit kan zien? Solliciteer dan snel, wij gaan graag met je in gesprek!   
 
De werkplek 
De cliënten zijn (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking, die zelfstandig wonen. Zij worden daardoor in de maatschappij snel overvraagd. Vaak is er sprake van bijkomende problematieken zoals verslaving, psychische problemen, complexe (familie)relaties, financiële problemen, etc.  
 

Sommige cliënten maken gebruik van ons wijkpunt bij Luuxx Eersel. Het wijkpunt is een laagdrempelige inloop; een kop koffie, maaltijd en een praatje met begeleiding, het doen van activiteiten en het ontmoeten van andere cliënten.   

De functie 
Als Ambulant Begeleider Complex begeleid je cliënten in de thuissituatie. Je bezoekt dus regelmatig verschillende adressen en krijgt uiteenlopende ondersteuningsvragen. De cliënten die een beroep doen op jouw begeleiding hebben over het algemeen een (licht) verstandelijke beperking. Ze hebben vaak hulp nodig in het verkrijgen of behouden van regie over hun eigen leven. Je begeleidt hen bij het ‘meedoen in de maatschappij’. De ondersteuningsvragen zijn erg uiteenlopend en complex. De cliënten hebben het dus nodig dat jij je niet te snel uit het veld laat slaan. Ook hebben ze het nodig dat jij hen ondersteunt in de contacten met andere hulpverleningsinstanties. In deze functie heb je veel vrijheid. Je stelt zelf het persoonlijk begeleidingsplan op en je beslist over de juiste methodiek inzake de te bieden ondersteuning vanuit de afgegeven indicatie. Vervolgens ga jij je werkzaamheden naar eigen inzicht plannen, organiseren en uitvoeren, indien nodig in overleg met je zorgcoach en het team.   
 

De werktijden 
Jouw werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag, de tijden liggen tussen 8.00 en 21.00 uur. Je bepaalt zelf grotendeels jouw agenda en maakt zelf afspraken met de cliënten. Mocht je incidenteel mee willen werken op de woningen in de wijk, dan wordt dit zeer gewaardeerd (niet verplicht).  

 

Wij bieden jou

 • Een jaarcontract met het aantal uren in onderling overleg Vooruitzicht op contractverlenging voor onbepaalde tijd 
 • Salaris per 1 september 2023 conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 45 van minimaal €2685- en maximaal €3749- bruto per maand. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring 
 • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT 
 • 2-daags introductieprogramma 
 • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing 
 • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen 
 • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op sporten 

Wij vragen
Je bent in het bezit van een relevant diploma 4. Wij vinden het daarnaast van belang dat je enthousiast bent over het werken in deze functie en dat je beschikt over de juiste competenties en eigenschappen om deze functie goed uit te kunnen voeren.

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.  

Over Lunet 

Lees hier meer over wie we zijn en wat we doen.

Meer informatie

Neem contact op met Saskia Kennis – Verhoeven (Teamleider) via: 06-20749507.  

Solliciteer 
Je kunt bij ons solliciteren door je cv te uploaden. Een motivatiebrief is niet nodig. Binnen drie werkdagen nemen wij contact met je op. Je kunt solliciteren via de button op deze pagina.  
 
Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk 1 september 2023.
 
In week 36 en/of 37 starten we met de eerste gesprekrondes. We sluiten de vacature wanneer we een geschikte kandidaat hebben gevonden. 
 
Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
 
Solliciteer
 • 0 tot 36 uur
 • MBO
 • € 2685 tot € 3749