Bijbaan bij Lunet

Samen Is Gewoon Leuker (1)

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Bijvoorbeeld voor naast je studie, zodat je werkervaring opdoet? Een bijbaan bij Lunet is afwisselend en uitdagend.

Ervaar zelf hoe tof het is om te werken met onze super leuke bewoners. Leer hoe je door klein kijken veel leest uit hun gedrag. En hoe je ze de beste ondersteuning geeft. Maak er werk van en kom kennis maken met Lunet. We hebben diverse bijbanen als begeleider, assistent begeleider of zorghulp.

Dit ga je doen
Wat je gaat doen hangt af van waar je komt te werken en van de cliënt. Je ondersteunt de cliënt daar waar het nodig is, bijvoorbeeld met verzorging, huishouden en het geven van structuur. Maar ook samen leuke dingen doen, zodat je cliënten en jij plezier hebben.

De werkplek
Lunet heeft locaties in Eindhoven en De Kempen, dus er is altijd een werkplek bij jou in de buurt. En je hebt diverse keuzes:

  • Aan de slag bij een vast team
  • Aan de slag bij meerdere vaste teams
  • Lekker flex via onze flexpoule

Hoeveel uur kan ik werken?
Je geeft vooraf aan hoe lang en hoe vaak je wilt werken. Lekker flex, net als de werktijden. De werktijden zijn flexibel en liggen tussen 7.00 en 22.30 uur en van maandag tot en met zondag.

  • Werk je op een vaste locatie dan worden je diensten in overleg met jou opgenomen in het rooster.
  • Ga je aan de slag via de flexpoule? Dan geef je zelf via een roostersysteem aan wanneer je beschikbaar bent.

Salaris
Je verdient goed, minimaal € 13,72 bruto per uur. Hier komt nog 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en onregelmatigheidstoeslag bovenop. Je salaris hangt af van de functie en hoeveel werkervaring binnen de zorg die je meeneemt.

Heb ik veel ervaring nodig?
Het ligt er helemaal aan wat je gaat doen. Samen kijken we wat je leuk vindt en bij je past. Het is wel belangrijk dat je momenteel de opleiding Zorg & Welzijn volgt of hebt afgerond.

Een leuke bijbaan? Ik maak er werk van!

Een bijbaan bij Lunet? Pak die kans om werkervaring op te doen. Zo kun jij je verder ontwikkelen in misschien wel het mooiste beroep dat er is. Heb je vragen of heb je interesse om bij ons te komen werken? Kom dan met ons kennismaken en vul het formulier in. Binnen twee tot vijf werkdagen nemen we contact met je op. We gaan graag met jou in gesprek. Laten we er samen werk van maken!