Demontage medewerker ICT middelen

SIMS
  • Dillenburgstraat 4, Eindhoven
  • 0 uur
  • Eindhoven

Ben jij een technische knutselaar? Heb je kennis en interesse in ICT middelen? Werk je zorgvuldig en is jouw fijne motoriek goed ontwikkeld? Word je blij van een moderne en professionele omgeving? Lees dan verder!

Sims lifecycle services werkt in opdracht voor grote bedrijven, organisaties of (overheid)instellingen. De verouderde hardware van deze opdrachtgevers wordt door Sims opgeschoond, refurbished en of gerecycled. Het is een jong bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Sims biedt graag jong volwassenen met een arbeidsbeperking de mogelijkheid om binnen hun eigen mogelijkheden mee te ontwikkelen. Lunet biedt hierin gepaste jobcoachondersteuning.

Jouw taak zal met name binnen de tak recycling zijn. Je gaat onder andere verouderde Laptops, desktop 's en serverkasten zorgvuldig demonteren en de bruikbare/verkoopbare onderdelen sorteren. Kijk voor meer informatie eens op www.simslifecycle.com

Wat ga je doen?
Je wordt (op afstand) ondersteund door een Jobcoach van Lunet. Op de werkvloer wordt je aan een vaste collega gekoppeld die jou de kneepjes van het vak gaat leren en vast aanspreekpunt is. Er wordt van jou verwacht dat je zelfstandig naar je werk kan komen en dat je de gemaakte (tijds)afspraken nakomt.

Het betreft een werkervaringsplek. In deze functie is geen sprake van betaalde arbeid. Reiskostenvergoeding is bespreekbaar.

Lijkt het je leuk om bij Sims Lifecycle Services aan de slag te gaan als ICT recycle medewerker Klik dan hieronder op de sollicitatie knop. Bij Sims lifecycle services wordt om een VOG gevraagd. Er is een hoge mate van beveiliging binnen dit bedrijf.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met jobcoach, Judith Richaerts, j.richaerts@lunetzorg.nl of bel 06 246 81 539.

Let op: deze vacature is alleen voor cliënten of voor mensen die bij ons cliënt willen worden.

  • Dillenburgstraat 4, Eindhoven
  • 0 uur
  • Eindhoven