Persoonlijk Begeleider - Complex

 • 0 tot 36 uur
 • MBO
 • € 2605 tot € 3640
 • Eindhoven en De Kempen

Binnen Lunet vinden we het belangrijk dat je werkt op een plek waar je gelukkig bent, de kans krijgt om jezelf te zijn, jouw competenties op de beste manier worden benut en waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Op dit moment hebben wij een heel groot aanbod aan vacatures. Wij kiezen er bewust voor deze teksten niet allemaal online te zetten, we doen het graag anders!

Wij gaan graag met jou in gesprek om samen met jou op zoek te gaan naar de werkplek waar jouw hart echt sneller van gaat kloppen. Jij vertelt ons wat voor jou belangrijk is (doelgroep, locatie, functie, uren) en op basis hiervan gaan wij voor jou op zoek naar de ideale match. Klinkt goed toch? Solliciteer en wij bellen jou!

De doelgroep
Binnen de locaties wonen cliënten van alle leeftijden. Ze hebben een lichte tot zeer ernstige verstandelijke beperking (LVB+, EVB+) met intensieve ondersteuningsvragen. Dit komt o.a. door bijv.: autisme, persoonlijkheidsstoornissen of psychiatrische problematieken. Het is voor deze cliënten lastig een plekje te vinden binnen onze snelle, complexe en harde maatschappij. Voor hen is niks vanzelfsprekend en alles een uitdaging. Deze doelgroep is er daarom bij gebaat om te wonen in de beschermde woonomgeving van een woonpark. Lees hier meer over onze woonparken.

De cliënten hebben een stabiele factor nodig die zorgt voor een veilige en voorspelbare omgeving. Daarbij is belangrijk: ‘Doe wat je zegt en zeg wat je doet!’ Dit geeft duidelijkheid en zo weten de cliënten waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. Jij als begeleider geeft net dat beetje meer wanneer een cliënt gedrag laat zien dat voor de omgeving vaak moeilijk te begrijpen is. Een cliënt die “ontploft” of een scheldpartij remt jou hierin niet af. Jij gaat juist op zoek naar de reden van dit gedrag en doet net dat extra stapje naar voren om er voor de cliënt te zijn op dat moment.

Werken met deze doelgroep is soms intensief en pittig, maar geeft ook veel voldoening. Hoe gaaf is het als je leert anders naar gedrag te kijken en de cliënt écht leert lezen? De juiste balans vinden tussen ondersteunen, motiveren en stimuleren. Dit alles met als doel dat cliënten meer vertrouwen in zichzelf, de ander en hun omgeving krijgen.

De functie
Als Cliëntbegeleider/Persoonlijk Begeleider draag je zorg voor het opstellen van het persoonlijk plan van de aan jou toegewezen cliënten. Samen met de cliënt, je collega’s en andere disciplines (gedragsdeskundige, arts etc.) stem je de inhoud van het plan af op de behoeften van de cliënt. Binnen het team maak je de doelen en richtlijnen uit het persoonlijk plan bespreekbaar. Je geeft je collega’s feedback op de uitvoering en ondersteunt je collega’s daar waar nodig. Daarnaast draag je zorg voor een regelmatige evaluatie van de plannen in samenspraak met alle betrokkenen.

Naast bovenstaande taken bied je de cliënten wat zij nodig hebben op basis van hun eigen persoonlijk plan. Je kijkt naar de behoefte van de cliënt en stemt je begeleiding hierop af. Naast cliëntgebonden taken voer je ook algemene taken uit binnen het team.

Nieuwsgierig naar hoe onze medewerkers het werk ervaren? Lees hier hun verhaal.

De locatie
De locaties bevinden zich op een van onze woonparken. Je gaat werken op een woning op woonpark Eckartdal (Eindhoven) of woonpark de Donksbergen (Duizel). Samen kijken we welke woning het beste aansluit bij jou.

Lees hier meer over wie we zijn en wat we doen.

De werktijden
Zijn onregelmatig. De dienstentijden zijn vaak tussen 07.00 uur en 22.30 uur. Op de woonparken is de nachtzorg centraal geregeld waardoor je geen nachtdiensten hebt. Op al onze locaties streven we ernaar dat het rooster minimaal twee maanden vooraf beschikbaar is.

Wij bieden jou

 • Een jaarcontract (het aantal uur wordt afgestemd op basis van jouw wensen)
 • Vooruitzicht op contractverlenging voor onbepaalde tijd
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 45 van minimaal €2605,- en maximaal €3640,- bruto per maand. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
 • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
 • 2-daags introductieprogramma
 • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing
 • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen
 • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op sporten

Wij vragen
Een zorg- of welzijnsdiploma op (minimaal niveau 4). Ben je ooit aan zo'n opleiding begonnen, maar heb je hem niet afgemaakt? Dan kun je ook solliciteren. Samen met jou kijken we met welke bijscholing je toch bij ons aan de slag kunt.

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.

Meer informatie
Neem contact op met Werving en Selectie via (+)31(0)88 551 5345. Twijfel niet om te bellen, wij helpen je graag!

Solliciteer
Je kunt bij ons solliciteren door je cv te uploaden. Een motivatiebrief is niet nodig. Binnen drie werkdagen nemen wij contact met je op. Samen gaan we in gesprek over jouw wensen en bekijken we wat de ideale plek is. Je kunt solliciteren via de button op deze pagina.

Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer
 • 0 tot 36 uur
 • MBO
 • € 2605 tot € 3640
 • Eindhoven en De Kempen