Persoonlijk Begeleider, Werken in de wijk, Eindhoven

 • 28 tot 36 uur
 • MBO
 • € 2457 tot € 3332
 • Eindhoven

Binnen Lunet vinden we het belangrijk dat je werkt op een plek waar je gelukkig bent, de kans krijgt om jezelf te zijn, jouw competenties op de beste manier worden benut en waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Op dit moment hebben wij een heel groot aanbod aan vacatures. Wij kiezen er bewust voor deze teksten niet allemaal online te zetten, we doen het graag anders!

Wij gaan graag met jou in gesprek om samen met jou op zoek te gaan naar de werkplek waar jouw hart echt sneller van gaat kloppen. Jij vertelt ons wat voor jou belangrijk is (doelgroep, locatie, functie, uren) en op basis hiervan gaan wij voor jou op zoek naar de ideale match. Klinkt goed toch? Solliciteer en wij bellen jou!

De doelgroep
In de wijk wonen cliënten van alle leeftijden met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Daarnaast komen er soms bijkomende beperkingen voor zoals autisme, psychische problemen, verslavingen, diabetes etc. Afhankelijk van de locatie waar je werkt begeleid je de cliënt in een groepswoning en/of in hun eigen huis, appartement of studio al dan niet elders in de wijk.

Je begeleidt de cliënten bij de persoonlijke vragen die zij hebben. Zo ondersteun je de cliënt op praktisch gebied (administratie, op tijd komen, huishoudelijke taken, medische afspraken etc.), maar ook op persoonlijk gebied vragen zij jouw ondersteuning. De maatschappij is soms ingewikkeld en kan veel van hen vragen. Je geeft hen advies over hoe ze hier mee om kunnen gaan, biedt structuur en ondersteunt hen in het omgaan met en oplossen van de problemen. Dit alles doe je op een respectvolle en gelijkwaardige manier. Je probeert cliënten zoveel mogelijk te stimuleren om zaken zelf aan te pakken en zichzelf te ontwikkelen, maar signaleert ook tijdig wanneer jij als Begeleider nodig bent.

Enkele cliënten hebben een ondersteuningsvraag op het gebied van dagelijkse zorg, waardoor zij enige hulp bij lichamelijke zorg nodig hebben. Echter liggen jouw hoofdtaken op het gebied van begeleiden.

De functie
Als Cliëntbegeleider/Persoonlijk Begeleider draag je zorg voor het opstellen van het persoonlijk plan van de aan jou toegewezen cliënten. Samen met de cliënt, je collega’s en andere disciplines (gedragsdeskundige, arts etc.) stem je de inhoud van het plan af op de behoeften van de cliënt. Binnen het team maak je de doelen en richtlijnen uit het persoonlijk plan bespreekbaar. Je geeft je collega’s feedback op de uitvoering en ondersteunt je collega’s daar waar nodig. Daarnaast draag je zorg voor een regelmatige evaluatie van de plannen in samenspraak met alle betrokkenen.

Naast bovenstaande taken bied je de cliënten wat zij nodig hebben op basis van hun eigen persoonlijk plan. Je kijkt naar de behoefte van de cliënt en stemt je begeleiding hierop af. Naast cliëntgebonden taken voer je ook algemene taken uit binnen het team.

Nieuwsgierig naar hoe onze medewerkers het werk ervaren? Lees hier hun verhaal.

De werktijden
Zijn onregelmatig. De dienstentijden zijn vaak tussen 07.00 uur en 22.30 uur. Op veel plekken is de nachtzorg centraal geregeld waardoor je geen nachtdiensten hebt. Op sommige plekken zijn er wel slaapdiensten. Op al onze locaties streven we ernaar dat het rooster minimaal twee maanden vooraf beschikbaar is.

Wij bieden jou

 • Korte reistijd, Lunet is altijd dichtbij
 • Een jaarcontract (het aantal uur wordt afgestemd op basis van jouw wensen)
 • Vooruitzicht op contractverlenging voor onbepaalde tijd
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40 van minimaal €2457,- en maximaal €3332,- bruto per maand. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
 • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
 • 2-daags introductieprogramma
 • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing
 • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen
 • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op sporten

Wij vragen
Een zorg- of welzijnsdiploma op (minimaal niveau 4). Ben je ooit aan zo'n opleiding begonnen, maar heb je hem niet afgemaakt? Dan kun je ook solliciteren. Samen met jou kijken we met welke bijscholing je toch bij ons aan de slag kunt.

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.

Meer informatie
Neem contact op met Werving en Selectie via:088-5515345.
Twijfel niet om te bellen, wij helpen je graag!

Solliciteer
Je kunt bij ons solliciteren door je cv te uploaden. Een motivatiebrief is niet nodig. Binnen drie werkdagen nemen wij contact met je op. Samen gaan we in gesprek over jouw wensen en bekijken we wat de ideale plek is. Je kunt solliciteren via de button op deze pagina.

Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer
 • 28 tot 36 uur
 • MBO
 • € 2457 tot € 3332
 • Eindhoven