Stagiair Kind en Jeugd, Team Hapertwijk 5, woonpark de Donksbergen Duizel

  • 0 uur
  • MBO
  • Duizel
Ben jij die enthousiaste stagiair met een gezonde dosis humor die van een uitdaging houdt? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
 

Waar ga je stagelopen?
Hapertwijk 5 is een dynamische woning binnen het cluster Kind en Jeugd. Op deze woning wonen 8 jongeren tussen 10 en 19 jaar. Onze jongeren hebben een licht tot matige verstandelijke beperking met andere bijkomende problematieken zoals ASS, ADHD, hechting en trauma e.d. Onze jongeren hebben een sociaal emotionele ontwikkelingsleeftijd tussen de 6 maanden en 3 jaar. Het team van Hapertwijk is erg gemotiveerd en zelfsturend waarbij humor hoog in het vaandel staat! 

Hapertwijk 5 ondersteunt de jongeren bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en het behalen van de individuele doelen. Deze doelen worden in samenspraak met de jongeren en hun netwerk opgesteld. Dit wordt gedaan door het bieden van structuur in een warme en veilige omgeving. Binnen Hapertwijk 5 is er ruimte en aandacht voor de wensen van de individuele jongere. 
 
Er wordt gekeken naar wat jongeren nodig hebben om het beste te kunnen functioneren binnen de woongroep en binnen de maatschappij. Op een professionele manier worden ouders, verzorgers en de jongeren betrokken bij dit proces. Hierbij wordt er gewerkt aan ‘zo normaal mogelijk’. Op Hapertwijk 5 is het belangrijk dat we een warm ‘thuis’ creëren voor de jongeren waar ze zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien tot volwassenen. 
 
Wat ga je leren?
Hapertwijk 5 is een erg uitdagende en leerzame stageplaats waar volop mogelijkheden zijn om je te ontwikkelen tot professional. Wij stellen graag de vraag wat jij wilt leren in je stageperiode en kijken graag samen met jou hoe we dit kunnen creëren.

Wat verwachten wij/vinden wij belangrijk?
Wij verwachten een gemotiveerde en enthousiaste stagiair die er klaar voor is om zichzelf te ontwikkelen tot een ware professional in een leuk en kundig team. Hierbij vinden wij het belangrijk dat je jezelf durft te zijn, gemotiveerd bent en inzicht en verantwoordelijkheid in je leerproces neemt. Jij voert de regie in jouw ontwikkeling en wij ondersteunen je daarbij graag. 
 

Wat zijn je werktijden en werkdagen?
Hapertwijk 5 biedt 24- uurszorg aan de jongeren, wat inhoudt dat we onregelmatige diensten hebben. Ondanks de 24 uurs zorg zijn wij doordeweeks wel met momenten gesloten omdat al onze jongeren naar school of dagbesteding gaan. Onze werktijden zijn:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 07:00–10:00 en 14:00–22:00
Woensdag: 07:00–10:00 en 12:00–22:00
Weekenden, vakanties en feestdagen: 07:00–15:00 en 14:30–22:00 

Arbeidsvoorwaarden
Bij een stage van 36 uur per week ontvang je een vergoeding van €400,- bruto per maand, inclusief onkostenvergoeding. Voor stages van minder dan 36 uur per week geldt de vergoeding naar rato. 

Met welke opleiding kan ik hier stagelopen?
Wij zijn op zoek naar een 3e of 4e jaars studenten van de opleiding: 
 
MZ Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg, niveau 4 
MZ Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen, niveau 4 
 
Deze opleidingen sluiten goed aan bij onze werkzaamheden en doelgroep. Mocht je een vergelijkbare studie volgen en interesse hebben, solliciteer dan ook! 
 
Solliciteer! 
Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren. Solliciteer via de sollicitatiebutton. Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met Daniëlle Dirkx (da.dirkx@lunet.nl) 
 
 
Solliciteer
  • 0 uur
  • MBO
  • Duizel