Stagiair, Orthopedagogiek Psychologie Kinderdienstencentrum

  • 0 uur
  • WO
  • Eindhoven en De Kempen
Als stagiair loop je stage binnen het Kinderdienstencentrum van Lunet zorg. Het Kinderdienstencentrum geeft ontwikkelingsgerichte dagbehandeling aan jonge kinderen. 
 
Welke doelgroep kom je daar tegen?  
De kinderen die het Kinderdienstencentrum bezoeken zijn tussen de 1-6 jaar oud. Ze hebben een algehele ontwikkelingsachterstand. De mate waarin varieert sterk. Na het de ontwikkelingsgerichte daghandeling binnen het Kinderdienstencentrum stromen kinderen door naar een passende vorm van onderwijs.  
 
Wat ga je leren?  
In de rol van gedragsdeskundige ben je regievoerend behandelaar. Een regievoerend behandelaar bepaalt op basis van diagnostiek de inhoud van de behandeling en de begeleiding van de kinderen. Je diagnosticeert, ondersteunt, begeleidt en behandelt cliënten/cliëntsystemen met als doel de ontwikkeling, opvoedkundige- en gedragsaspecten van cliënten en/of diens verwanten zodanig te beïnvloeden, dat deze stabiliseert of verbetert. Tevens adviseer je cliënten/cliëntsystemen, begeleiders/teams rondom opvoedkundige - en gedragsmatige vragen. Je levert een bijdrage aan de beeldvorming rondom en het perspectief van een cliënt. Je leert te werken in een multi-disciplinair team.  
 
Welke eigenschappen vinden wij belangrijk en kun je bij ons ontwikkelen? 
Voor deze stageplaats is het belangrijk dat je kunt functioneren in een dynamische werkomgeving. Geen dag ziet er hetzelfde uit! Je zult kennis en ervaring opdoen m.b.t. de ontwikkeling en behandeling van jonge kinderen en hun ouders en de werkzaamheden die daarbij horen. 
 
Wat zijn je werktijden en werkdagen? 
Je stage bestaat uit minimaal 3 dagen per week en voor minimaal 10 maanden (een schooljaar).  
 
Arbeidsvoorwaarden  
Bij een stage van 36 uur per week ontvang je een vergoeding van €400,- bruto per maand, inclusief onkostenvergoeding. Voor stages van minder dan 36 uur per week geldt de vergoeding naar rato. De reiskosten zijn verwerkt in deze stagevergoeding.   
 
Met welke opleiding kun je hier stagelopen? 
Je volgt de Master Pedagogische wetenschappen, Psychologie, Gezondheidswetenschappen. 
 
Solliciteer! 
Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek vanaf september 2023? En heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren. 
 
Alle stagiairs dienen vóór indiensttreding bij Lunet zorg een “Verklaring Omtrent het Gedrag” voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen. 
 
Solliciteer
  • 0 uur
  • WO
  • Eindhoven en De Kempen