Leercentrum

Soms wil je iets nieuws leren. Dan kun je terecht bij het Leercentrum op de woonparken in Duizel en Eindhoven. Hier worden allerlei cursussen en trainingen gegeven op verschillende niveaus. We zijn er voor alle cliënten van Lunet. Maar ook als je geen cliënt bent bij Lunet.

Het Leercentrum biedt ook cursussen aan binnen Kind & Jeugd. Bijvoorbeeld digitale cursussen zoals omgaan met tablet of smartphone. Maar ook cursussen in het omgaan met sociale media. Er is altijd een cursus die bij je past. En anders maken we een cursus voor je. We kunnen ook bij jou op locatie komen. De lessen zijn in kleine groepjes of zelfs één op één. Je krijgt een vast contactpersoon of begeleider tijdens het hele traject. 

Het doel van het Leercentrum is om jouw ontwikkeling te vergroten. We kijken hier samen naar met jou zodat je zo goed mogelijk mee kan doen. In de samenleving maar ook op het gebied van werk en dagbesteding.

Heb je een leervraag? Of heb je een vraag voor het Leercentrum? Vul dan het contactformulier in onderaan deze pagina.

Spel-o-theek

Houd je van een spelletje? Dan is de Spel-o-theek echt iets voor jou. Je kunt daar aangepast spel- en speelmateriaal lenen. Ook voor informatie en advies over leuke dingen om te doen ben je van harte welkom bij de Spel-o-theek in het gebouw van restaurant De Herberg op Eckartdal. We zijn open op dinsdag, woensdag en donderdagochtend van 9.30 - 12.00 uur.

Voor vragen over de Spel-o-theek kun je bellen naar: 088-551 92 05 of een mail sturen naar: spel-o-theek@lunet.nl.

Contactformulier

Heb je een leervraag? Of heb je een vraag voor het Leercentrum? Vul dan dit formulier in.

Wat is je vraag of wat wil je leren?