Stedelingen drie. Op 12 en 13 oktober 2024

23 mei 2024
Stedelingen 3. Op 12 En 13 Oktober 2024

De kaartverkoop start op 25 mei!

In deze derde editie van het project Stedelingen brengen Carte Blanche, Parktheater Eindhoven en Lunet de wonderbaarlijke Stedelingenvoorstelling 'Suikerspinsels en Messenwerpers'. De première is op zaterdagavond 12 oktober en de tweede voorstelling een dag later in de middag op zondag 13 oktober. De start van de kaartverkoop is zaterdag 25 mei.

Suikerspinsels en Messenwerpers
Een voorstelling in de grote zaal van het Parktheater. Optreden voor bijna 1.000 toeschouwers. De deelnemers vanuit Lunet draaien hun hand daar niet (meer) voor om, want ook dit jaar staan ze weer op de 'planken', samen met deelnemers van theatergroep Carte Blanche. En ook deze keer belooft het een waar spektakel te worden, want de voorstelling - gebaseerd op het clownsdrama Saltimbank van Herman Heijermans - speelt zich af in de kleedkamer van een circus.

Terwijl op de achtergrond allerlei duizelingwekkende acts de revue passeren, wordt op de voorgrond zichtbaar hoe afhankelijk men van elkaar is. Grenzen worden verlegd omdat er niet wordt opgegeven maar doorgezet. Wat vreemd is, wordt normaal. En is dat wat echt is, is dat wel echt echt? Thema’s als afgunst, liefde, geheimen, verbondenheid en familie komen sterk naar voren in deze wereld van koorddansers, clowns en acrobaten.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei. Ben er dus snel bij om verzekerd te zijn van een kaartje. Klik hier voor meer info en het kopen van kaartjes.